Ingyenes szállítás 20 000.- Ft felett
BLADE MAGNESIUM LIQUID SHOT (20x60 ml)

Vitaminok,Szépségápolás, immunrendszer erősítők

BLADE MAGNESIUM LIQUID SHOT (20x60 ml)

  • 9 990.- Ft
  • 12 000.- Ft

Ha most megrendeled a csomagot előreláthatóan
2021.06.15 -á(é)n veheted majd át!

BLADE MAGNESIUM LIQUID SHOT

De hogy miért fejlesztettük? 

Ismerős az érzés mikor egy hosszú kimerítő edzés után, legyen az futás, kerékpározás vagy súlyzós edzés, este miközben az igazak álmát alszod egyszer csak arra kelsz, hogy valami szörny elkapta a vádlidat? Na ez a szörny nem más mint egy brutális izomgörcs, ami ellen úgy érzed tehetetlen vagy. Legszívesebben sírnál és ordítanál, de a család melletted alszik így ebben a szerencsétlen helyzetben egy valamit tehetsz, elkezded kimaszírozni hajnal 3-kor féleálomban. 
Pontosan az ilyen tapasztalatokra építve fejlesztettük ki az új BLADE MAGNESIUM LIQUID SHOT-unkat. A termék használatát követően felejtsd el az intenzív fizikai vagy szellemi megterhelés hatására fellépő enerváltságot és izomfáradságot. 
Folyékony liquid formályának köszönhetően felszívódása pillanatok alatt megtörténik, és hogy a hasznosulása is 100%-os legyen, fejlesztő csapatunk B6 vitaminnal egészítette ki a terméket. 

De miért ajánljuk még a BLADE MAGNESIUM LIQUID SHOT-ot?

Magnéziumhiány nem csak izömgörcsök formályában mutatkozik. Rengeteg más problémát is okozhat ez az emberek számára létfontosságú ásványi anyag. Leggyakoribb hiány tünetei a a gyengeség, az izomgörcsök, a szívritmuszavarok, a koncentrálóképesség zavara és az ingerlékenység. Továbbiakban hiánya növeli olyan betegségek kialakulásának valószínűségét, mint pl.: magas vérnyomás, szapora szívverés, csontritkulás, migrén, cukorbetegség, hallucináció, depresszió, zavartság, szorongás.

Óvd meg a tested egészségét a BLADE MAGNESIUM LIQUID SHOT-al! Kis kiszerelésének köszönhetően könnyen magaddal viheted futás vagy kerékpározás során, de ha neked úgy kényelmesebb akkor fogyaszd nyugodtan lefekvés előtt a nyugodt pihentető alvás érdekében.

 Összetevők - Cseresznyés íz- Csökkenő sorrendben:
Tisztított víz, magnézium-citrát, magnézium-biszglicinát, savanyúságot szabályozó anyag: (citromsav), aroma: (cseresznye),
tartósítószer: (Szorbinsav), édesítőszerek: (Aceszulfám K, Szukralóz), Piridoxin-hidroklorid, Színezék: (kármin).

 

Contents of product - CHERRY - Descending order:
Purified Water, Magnesium citrate, Magnesium bisglycinate, acidity regulator: (Citric Acid), Flavor: (Cherry),
preservative: (Sorbic acid), sweteners: (Acesulfame K, Sucralose), Pyridoxine hydrochloride, Colour: (Carmine).

Aktív hatóanyag tartalom / Contents of active ingredients:

 

Content in 100 ml
Mennyiség 100 ml-ben

Unit / Mértékegység

Content in 60 ml
Mennyiség 60 ml-ben

Unit / Mértékegység

*% RI / 1 adag / 1 serving

The total contents of magnesium / összes magnézium tartalom: Mg2+

625.00

mg

375.00

mg

100%

Mg2+ (Magnesium citrate / magnézium citrát)

375.00

mg

225.00

mg

60%

Mg2+ (Magnesium bisglycinate / magnézium-biszglicinát)

250.00

mg

150.00

mg

40%

Vitamin B6 – Pyridoxine / B6 Vitamin - piridoxin

2.33

mg

1.40

mg

100%

* Reference Intakes
* Referencia-bevitel

Fogyasszony 1 ampullát hosszú és/vagy intenzív edzések közben, vagy lefekvés előtt, vagy ha érzi az izomgörcsök kialakulását.  Naponta maximum 1 fiola tartalmát fogyassza el! 3 éves kortól orvosi engedéllyel használható. Használat előtt rázza fel! Száraz, 25 °C alatti helyen tárolja. Ne fagyassza le. Tartsa távol a közvetlen napfénytől. Felelősséget nem vállalunk a nem megfelelő használatért és tárolásért. A címkén feltüntetett lejárati idő előtt használja fel.

 

Take 1 ampoule during long and/or intense workouts, or before bedtime, or if you feel the onset of muscle cramps.  Consume up to 1 vial per day. For use with a doctor's permission from 3 years of age. Shake before use. Store in a dry place below 25 °C. Do not freeze. Keep out of direct sunlight. No responsibility can be accepted for improper use and storage. Use before the expiry date stated on the label.

A fenti termékhez ajánljuk

Nitrogén-oxid és teljesítmény fokozók

BLADE ENERGY GEL (20 x 40g)

14 000.- Ft 11 800.- Ft

Vásárlás

Fehérjék

BLADE WHEY (2270 G)

15 500.- Ft 15 290.- Ft

Vásárlás
e-book e-book