MENU

Rólunk

CÉGÜNK FILOZÓFIÁJA:

BLADE SPORT®  filozófiájához tartozik, hogy valljuk  az ember alkotni született.
Az alkotás adta sikerélmény pedig újabb energiákat szabadít fel. Ha erre megadjuk a lehetőséget, jól halad a munka és a cég jövője is felfelé ível.

A tisztességes, szorgalmas munka, a korrekt üzleti magatartás, a kitartás, a kis lépések taktikája, a józan paraszti ész uralma, a nyereség visszaforgatása a cégbe, a folyamatos fejlesztés, a jó csapatmunka, a kollégák megfelelő kiválasztása és motiválása hosszú távon magától meghozza a sikert.

RÖVID CÉGBEMUTATÁS:

A
BLADE SPORT® termékcsaládot azon sportolók számára fejlesztettük, akik kemény fizikai kihívásokkal szembesülnek a hétköznapokban.

BLADE SPORT® termékeinek megtervezése során fő célunk egy PRÉMIUM minőségű portfólió megalkotása, ezért a termékeinket -  szigorú élelmiszer-higiéniai ellenőrzési és minőségi szempontok alapján gyártjuk.

Hisszük és tudjuk, hogy csak a minőségi termékekkel és a korrekt piaci magatartással lehet hosszú távon a piacon maradni.

A BLADES PORT® márka 2015-ben indult és mára Magyarország harmadik vezető táplálékkiegészítő gyártójává vált.

A Cégünk Amerikai (USA)-Magyar vegyes vállalkozás, a cégvezetők pedig több, mint 10 éves üzleti tapasztalattal rendelkeznek az étrend-kiegészítők piacán.

Fő előnyeink a rugalmasság, jó minőség, kiváló szervizzel, korrekt üzleti magatartással. Specialitásunk, hogy a multikkal szemben egyedi termékek gyártását is gazdaságosan meg tudjuk oldani, amely által ki tudjuk tölteni a legkülönbözőbb piaci réseket is

5 éve rendszeres kiállítói vagyunk a világ legnagyobb Fitness Expoinak ahol a legújabb termékeinket mutatjuk be a nagyközönségnek.

BLADE SPORT® KUPA néven immár 5 éve óriási sikerrel szervezünk Testépítő és Fitness versenyt Magyarországon.
Vállalatunk sikerei az étrend-kiegészítőink minőségének és a partnereink, valamint a TEAM BLADE tagok áldozatos munkájának köszönhetőek.

Termékeinket jelenleg a világ 50 országába exportáljuk.

 

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS,MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZEREK:

BLADE SPORT® élelmiszeripari mérnökei, dietetikusai, orvosai, sportolói a legnagyobb gondossággal fejlesztik a termékeket, amelyek hatóanyagai nem szerepelnek a dopping tiltólistán.

A kutatást és a fejlesztést saját laboratóriumi szakembereink végzik.
BLADE SPORT® élelmiszeripari mérnökei minden terméknél szorosan együttműködnek más kívülálló szakértőkkel. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőségi termékeket biztosítsuk ügyfeleink és sportolóink számára.

Bármilyen terméket is gyártunk, mindig nagy gondot fordítunk a hatékonyságra, a magas minőségre és a kiváló ízre. Termékeink könnyen oldódnak mind vízben, mind tejben, továbbá a tablettáink- kapszuláink is könnyen lenyelhetőek. Mindez elősegíti termékeink biztonságos és élvezetes fogyasztását.

BLADES PORT® gyártó üzeme és termékei rendelkeznek IFS, GMP, HACCP, HALAL, KOSHER, GMO FREE, HORMONE FREE, BSE/TSE, tanúsítványokkal, valamint a jól működő rendszerünknek köszönhetően minden gyártási folyamat visszaellenőrizhető. Ezzel a rendszerrel teljes körű betekintést nyújtunk a termékeink, alapjaiba amelyek mind fontos részét képezik az élelmiszer-biztonság tökéletes megvalósításának.

Minden termékünk megfelel a hatályos Magyarországi és Európai Uniós jogszabályoknak, valamint a környezetvédelmi és etikai szabályokra is gondosan ügyelünk.


GYÁRTÁS ÉS RAKTÁR:

A gyártó üzemünk és raktárunk területe 10.000 négyzetméter.
Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésre, ezért gyártó berendezéseink a kor legmodernebbjei közé tartoznak.
Nagy raktárkészlettel rendelkezünk és csapatunk tagjai ügyelnek arra, hogy partnereink a legmagasabb színvonalú szervízben részesüljenek.


                                                                                                                            
                                                                                                                                             Zakhár Ferencné
                                                                                                                                             Ügyvezető Igazgató

BLADESPORT_OFFICIAL

e-book e-book