INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS CSOMAGPONTRA JÚLIUS 31-IG!

Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

OCTANE RŌ – PROFESSZIONÁLIS EVEZŐGÉP

Kettős fékellenállásával, sokféle intenzitási szinttel, az edzés minden szakaszában, a bemelegítéstől a HIT intervallumokig, az Octane Rowing Machine ideális választás azoknak a felhasználóknak, akik hatékony evezős kardióedzésre vágynak. Kezdők és haladók egyaránt élvezhetik a kiváló kardió edzést.

Részletek

Multi-Grip fogantyú: A fogantyú több foglalata természetes kéztartást biztosít a felhasználóknak, így kényelmes pozíciót kapnak, és hatékonyabban tudják megkötni a karok, a hát és a mellkas izmait. Az aljzatok lehetőséget kínálnak a fogantyú megfogására mind kajak evezés, mind kenu stílusában. Az Octane evezőgépen a fogantyú elég nagy ahhoz, hogy kényelmes fogást biztosítson a felhasználók számára. A 14 perces edzés: az Octane által népszerűsített 14 perces intervallumú edzés 25 másodperces időközönként maximális erőfeszítést tesz a felhasználók számára, amit 80 másodperces pihenési időszak követ.

Ez az Octane által javasolt edzési rendszer maximális hatékonyságot biztosít a felhasználók számára az ellenállás növelésében és a fizikai állapot javításában. A talptámasz használata nagyon egyszerű, a felhasználónak csak a lábát kell behelyeznie a tartóba, végül meg kell nyomnia a kilépési funkcióhoz kapcsolódó gombot, és már könnyedén fel tud majd emelkedni. Nagy teljesítményű konzol: A megnövelt 18 cm-es konzol LCD kijelzővel rendelkezik, amely valós időben mutatja az összes adatot, amelyre a felhasználónak szüksége van az edzéshez, percenkénti fordulatszámot, távolságot, időt, elfogyasztott kalóriákat, pulzust.

Maximális felhasználói súly: 160 kg; Méretek: 239x61x119cm; Súly: 68 kg

Adatok
Cikkszám
octane-ro
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!