INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS CSOMAGPONTRA JÚLIUS 31-IG!

Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

INBODY 770 TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR

A testösszetétel eltolódása és a test vízeloszlásának változása pontatlan mérést eredményezett a testösszetétel korábbi technológiával történő elemzésekor. Az InBody az egyedülálló technológiájával leküzdi ezt a korlátozást azáltal, hogy a többféle frekvenciát rögtön, egyidőben áramoltatja. 

Részletek

Az SMF-BIA-nak nevezett innovatív technológia, amely magas pontosságú méréseket garantál az InBody770 új generációjában nagy büszkeség mellett került bevezetésre.

- az InBody 770 egyszerre több frekvenciát használ és ez az eredmények még nagyobb pontosságát eredményezi.

- 8 pontos tapintó elektródák hüvelykujj elektródákkal.

- direkt szegmentális mérés (DSM-BIA)- több frekvencia széles tartományban

- vezeték nélküli kommunikáció.

Testvíz összetétel: A testtömeg a teljes víztömeg, protein, ásványi anyagok és a testzsír tömeg összege. Az egészséghez kiegyensúlyozott testösszetételt kell fenntartani. ECW (Sejten kívüli víz) arány analízis. A sejten kívüli víz (ECW) arányát mutatja a teljes testvízhez képest. A testvíz egyensúly fontos mutatója. Szegmentált testvíz elemzés. Kiértékeli, hogy a testvíz mennynisége megfelelôen oszlik-e el a testben. Szegmentált ECW arány elemzés: Az ECW arány, az extracelluláris víz és a teljes vízháztartás aránya. Testvíz történet: Kövesse nyomon a testösszetétel változásait. Rendszeresen végezze el az InBody tesztet és figyelje meg a folyamatot. Testvíz összetétel: A teljes testvíz az extracellulár víz és az intracelluláris víz összege. Szegmentált testvíz elemzés: Kiértékeli, hogy a testvíz mennyisége megfelelôen oszlik-e el a testben.Izom-zsír elemzés: Hasonlítsa össze a vázizom és a testzsír sávok hosszúságát. Minél hosszabb a vázizom sáv a testzsíréhoz képest, annál erôsebb a test.Elhízás elemzés: A testtömeg index a magasság és a súly alapján meghatározza az elhízottság mértékét. A testzsír százalék a testzsír százalékos értéke a testsúlyhoz képest. Kutatási paraméterek: Többféle tápanyagértéket ad, mint például intracelluláris víz, extracelluláris víz, tápanyagcsere mértéke, derék-csípô arány, zsigeri zsírszint, elhízás mértéke, és így tovább. Teljes test fázisszög: A teljes test fázisszög egy ellenállás érték, melyet a sejtmembránban mérnek amikor az elektromos áramokat a testen keresztül vezetik. Impedancia: Az impedancia az az ellenállás érték, amelyet a testen keresztül vezetett elektromos áram alkalmazása közben lehet mérni. A mért adatok alapján kulcsfontosságú, a test összetételére vonatkozó adatok kiértékelése válik lehetôvé. Az impedanciát számos kutatásban is felhasználják. Testösszetétel elemzés: A testtömeg a teljes víztömeg, protein, ásványi anyagok és a testzsír tömeg összege.

Az egészséghez kiegyensúlyozott testösszetételt kell fenntartani.

Adatok
Cikkszám
INBODY_770
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!