Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

Blade Fast Carb (gyors felszívódású szénhidrát, 1000 g)

Blade Fast Carb (gyors felszívódású szénhidrát, 1000 g)
Blade Fast Carb (gyors felszívódású szénhidrát, 1000 g)
Gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmazó készítmény, mely biztosítja az edzések utáni energiaellátást és a glikogénraktárak visszatöltését.
3 990 Ft
Ez a termékünk jelenleg nincs raktáron. Az elérhetőségről érdeklődj kollégáinktól!
Részletek
BLADE SPORT FAST CARB5 

Azoknak akik intenzíven edzenek!

Legyen az állóképességi vagy súlyzós edzés, de az biztos hogy ezalatt az idő alatt tested energiatartalékai lemerülnek.
Ennek okán az elvesztett létfontosságú anyagokat szénhidrátokat pótolnod kell, méghozzá gyorsan!

A BLADE SPORT FAST CARB5-t különböző típusú szénhidrátot tartalmaz: Waxy Maize keményítőt, isomaltulose (palatinose), maltodextrint, dextrózt és fruktózt.  

BLADE SPORT FAST CARB5 egy speciális és egyedülálló termék, mert tartalmaz, gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat is.

A táplálkozástudományban fontos és közismert tény, hogy a jól összeválogatott táplálékok bevitele mellett, jó időben kell megtörténnie a szénhidrátok bevitelének a rapid és látványos eredmények elérése érdekében!

 Az edzéseid előtt, alatt és után a gyorsan elfogyasztott szénhidrátok azonnal bejutnak a véráramba.

 Az edzés előtt, alatt és után bevitt gyors felszívódású szénhidrátok gyorsan elérik a véráramot és az általuk indukált inzulincsúcs szubvenciójával eredményesen töltik vissza a tikkadt glikogén azaz tárolt szénhidrát raktárakat .

Ezen felül a szénhidrátok segítik a nélkülözhetetlen tápanyagok, creatinok, aminósavak, izomsejtekbe történő transzportálását.

BLADE SPORT FAST CARB5 kivételes, PRÉMIUM minőségű gyors és lassú szénhidrátok páratlan kombinációja. 

A szénhidrátok nagy mennyiségű folyadékkal szervezetbe történő bevitele egyszerű, de azok felszívódása és hasznosulása egy bonyolult folyamat.

A szénhidrátok folyadékkal történő bevitele után a béltraktus szállító rendszere túlhajszoltá válik mivel, élettanilag egy sűrű tömény oldat mérsékli az elfogyasztott folyadék hasznosulását felszívódását. Ilyenkor kellemetlen puffadást okozva.

A BLADE SPORT élelmiszeripari mérnökei úgy alkották meg a BLADE SPORT FAST CARB5 terméket, hogy ilyen problémáid ne legyenek.

A BLADE SPORT FAST CARB5 négy gyorsfelszívódású szuper szénhidrátjaival könnyed és gyors felszívódást érhetszel akkor is, amikor nagy mennyiségű táplálékot viszel be a szervezetedbe.

A BLADE SPORT FAST CARB5 termékbe a folyamatos és kirobbanó energia ellátás miatt izomaltulóz tettünk melynek a glikémiás indexe alacsony.

A Palatinóz (izomaltulóz) óriási arányban nyeri ki az energiát a zsírokból a Waxy maize (modified strach), maltodextrin, fructose, dextrose-hoz viszonyítva. 

A BLADE SPORT FAST CARB5-ban lévő Palatinose (izomaltulóz) növeli a teljesítményt, valamint az állóképességet, kitartást, a zsír oxidációjának támogatásán keresztül.

Mindezeket úgy éri el, hogy hirtelen megemelné a vércukorszintet.

Hosszú órákon át folyamatos tápanyag ellátást biztosít a izomzatnak és az agynak egyaránt. 

Ha egy komplex szénhidrátra vágysz akkor a BLADE SPORT FAST CARB5 a neked való termék!
Adatok
Cikkszám
2874956
Összetevők
Viaszos kukorica, maltodextrin, fruktóz, izomaltulóz (palatinóz), dextróz.
Adagolás
Az elfogyasztott szénhidrátok mennyiségét teljes mértékben rád bízzuk az egyedi igényeidnek megfelelően.

Alap célokra keverj 50 g BLADE SPORT FAST CARB5 port 500 ml vízbe, de ez fehérje turmix, gyümölcslé is lehet. Fogyaszd edzés előtt, közben, illetve edzés után.
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek