Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

Cikkek

Ünnepek utáni zsírégetés

Blade Sport
2020.12.29 12:52
Ünnepek utáni zsírégetés

Biztosak vagyunk benne, hogy az ünnepek alatt felszedtél egy kis felesleget. Viszont ezzel nincs semmi baj, ilyenkor el kell engedni magad. Jókat enni, inni, a családdal lenni, szórakozni, meglátogatni a rokonokat. Ezek mellett nem csoda, hogy nincs időd és kedved se edzeni, mivel ilyenkor a maradék időben jobban esik a lustálkodás.

Azonban most, hogy ennek az időszaknak vége ideje rendbe szedni a testedet és mi ehhez egy pici segítséget akarunk nyújtani. Hoztunk nektek egy egyszerű edzéstervet, amit bátran akár otthoni környezetben is elvégezhettek.
 

Edzés közbeni aminosav fogyasztásra ajánljuk a Blade BCAA 7000 2:1:1 termékünket.

Valamint ha igazán tökéletes eredményre vágysz egészítsd ki táplálékkiegészítő arzenálod legújabb zsírégető termékünkkel!

Blade L-Carnitine 100.000 Zero

Blade L-Carnitine 3000 Zero Shot 

EDZÉS

1, JUMPING JACKS
3 sorozat x fél percig

Állj meg csípőszéles terpeszben. Ugorj fel és közben tedd szét jobban lábaidat, miközben a fejed fölött a kezeddel tapsolsz. Ezután ugorj vissza a kiinduló pozícióba. Ezt ismételd folyamatosan.

2, GUGGOLÁS
3 sorozat x fél percig

Állj meg vállszéles terpeszben, a lábfejeid nézzenek kicsit kifelé. Told hátra a csípődet, majd ereszkedj le. Ügyelj arra, hogy a hátad végig legyen egyenes. A térdeid kifelé tolódjanak, ne pedig befelé.

3, FEKVŐTÁMASZ MEGEMELT LÁBAKKAL
3 sorozat x fél percig

A kezeid legyenek a talajon. A lábaid legyenek egy dobozon vagy egy széken megemelve. A hátad legyen egyenes, engedd le magad egészen addig, míg a könyökeid nem lesznek behajlítva 90 fokig, aztán nyomd ki magad.

4, PLANK ALKARTÁMASZBAN
3 sorozat x fél percig

Ez hasonlít a stantard pozícióra viszont itt annyi a különbség, hogy már nem a tenyereiden támaszkodsz, hanem az alkarodon. Így tartsd meg magad. A hátad legyen egyenes.

5, KITÖRÉS ELLENTÉTESEN
3 sorozat x fél percig lábanként

Állj meg csípőszéles terpeszben, a kezeidben legyenek kézisúlyzók. Így lépj hátra az egyik lábaddal úgy, hogy a térded majdnem érje a talajt és 90 fokban legyen, ahogy az első is. Csináld ezt fél percig, majd válts a másik lábra.

6, SUPERMAN
3 sorozat x fél percig

Feküdj le hassal a talajra, a kezeidet nyújtsd ki a fejed fölé. Ezután emeld fel a lábaidat és karjaidat. Csak a csípőd legyen kontaktusban a talajjal. Tartsd meg magad egy pillanatig, majd engedd vissza magad.