Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

Cikkek

5 perces hasedzés

Blade Sport
2021.01.25 12:52
5 perces hasedzés

Elég nehéz elhinni, hogy egy 5 perces hasedzésnek lesz látható eredménye. Jó lenne, ha így lenne, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Az izomépítés, a szálkásítás, a látható eredmények a folyamatosságtól, rendszerességtől és a kitartástól függ. Ez alól a hasedzés se képez kivételt. Sokan a hosszú kardióra esküsznek, mások az intervallum edzésre,mások pedig a diétára. A biztos siker érdekében a legcélszerűbb ezek kombinációját alkalmazni. 

Ha rendesen és egészségesen eszel és folyamatosan látogatod az edzőtermet, akkor meg fogod kapni a várt eredményt. Ez ilyen egyszerű. Ezt az edzést is folyamatosan kell végezni. Ha legalább heti háromszor edzel, ha odafigyelsz mit és mennyit viszel be az étkezésekkor, ha nyolc órát alszol, akkor tényleg látszódni és érződni is fog. Az edzéshez ajánljuk a BLADE EAA + Collagen termékünket.

5 PERCES AMRAP EDZÉS

AMRAP: AS MANY REPS AS POSSIBLE, tehát annyi ismétlést csinálj minden egyes gyakorlatból egyszerre, amennyit csak tudsz.

1. LÁBEMELÉS

Kapaszkodj meg egy rúdon vállszéles fogásban. A lábaid legyenek nyújtva végig. Emeld fel a lábaid 90 fokig. Addig csináld a gyakorlatot, míg merőlegesig szabályosan fel tudod emelni a lábad.

2. VÁLTOTT LÁBÚ EMELÉS

Feküdj háttal a talajra, a lábaid legyenek nyújtva, majd emeld meg mind a kettőt. A karjaid legyenek az oldalad mellett. Felváltva emeld fel magasabbra az egyik lábad, majd a másikat, minta rugdosódnál velük. A lábak végig legyenek nyújtva.

3. FAVAGÁS CSIGÁN

Ha nem tudod csigánál végezni a gyakorlatot, akkor azt helyettesítheted fitness szalaggal. Vállmagasságban állítsd be a csigát. Ragadd meg két kézzel a fogantyút, majd állj vállszéles terpeszbe. A karjaid a csiga felőli oldalon legyenek. Innen húzd magad elé a kezed. Mindkét oldalra csináld meg a gyakorlatot.

4. TÉRDEMELÉS

Ismét kapaszkodj fel a rúdra. Hajlítsd be a térdeidet, majd emeld őket a csípőd magasságáig.

5. LABDA LECSAPÁSA

Tarts meg a fejed fölött egy fitness vagy medicin labdát, kinyújtott karokkal. Állj meg vállszéles terpeszben, feszítsd meg a törzsed, majd csapd olyan erővel a talajhoz a labdát, amilyen erővel csak tudod. Ha visszapattan eléggé, akkor kapd el és csinálhatod az újabb ismétlést, ha nem akkor guggolj le érte.

Edzés végeztével ajánljuk figyelmedbe a BLADE Isolate fehérjekészítményünket, ami egy prémium minőségű tejsavó izolátum, amelynek előállítása során ügyeltünk arra hogy a laktóz 100 % ban eltávolításra kerüljön a produktumból és a zsír is csak nyomokban fordulhasson elő 0,3g / adag szinten.
A technológiai eljárás lehetővé teszi, hogy az egyik valaha legkönnyebben emészthető, integrálható és legjobb biológiai értékkel rendelkező proteinforrást vedd magadhoz.

Jó edzést kívánunk! ;)