INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS CSOMAGPONTRA JÚLIUS 31-IG!

Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

INTENZA 450CI2S – PROFESSZIONÁLIS EDZŐTERMI LÉPCSŐZŐGÉP

Professzionális edzőtermi lépcsőzőgép, kardióedzéshez a fizikai állóképeség javítására. Növelje teljesítményét, és lépkedjen az Intenza 450-es sorozatú lépcsőgépen. A tiszta minimalista dizájn keretein belül az új Hard Black színvilág új dizájnt hoz az edzőterembe. 

Részletek

Különlegessége a húsz állítható lépcsőfok : 10-19,5 cm közötti magasság és 20-40°-os dőlésszög. Kifejezetten érdekes a Landmark edézsprogramja. Az utóbbi időben fellendülést mutatott az olyan versenyeken és vilagbajnokságokon való részvétel mint a toronyba való felfelé futás vagy más lépcsőkön való felfelé futás, ahol a futók pontokat gyűjtenek, ha felfutnak bizonyos tornyok tetejére.

A teljes testre kiterjedő kardió edzést, valamint erő- és állóképességi edzést biztosítva az Intenza Landmark Programja kettős feladatot lát el azáltal, hogy haladó sebesség- és erőtréninget kínál, miközben frissen tartja az edzési lehetőségeket egy jó adag szórakozással, a 31 világméretű, mérföldkőnek számító neves tornyok megmászásával. Képernyő: i2s tipus mely a céltudatos és tiszta edzésnek tökéletes, könnyen olvasható. Képernyőn látható: szívritmus, idő, METS; kalória, szint, edzés összefoglaló; képzési profil.

Energiatakarékos rendszer (európai szabványok szerint). 20-40 fok között állítható dőlésszög. Maximális felhasználói súly: 181 kg; Beépített biztonsági stop érzékelő. 10 előre beállított edzésprogram.

3 célprogram: idő (1-99perc); távolság (1-999 emelet); kalória (10-2500 kcal).

4 pulzusmérő program.

Méretek: 193x86x213cm; Súly: 318 kg

Az alap keret főként 50 mm x 100 mm-es lapos ovális acélcsőből készül. A lapsúlyoszlop keret főként 11,45cm-es kerek acélcsövekből készülnek. Az acélfelületet homokfúvással és/vagy vegyileg maratják, mielőtt elektrosztatikusan felvitt porfestékkel bevonják és 400 fokon megsütik

Adatok
Cikkszám
INTENZA-450CI2S
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!