INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS CSOMAGPONTRA JÚLIUS 31-IG!

Kérdésed van? Hívj minket! +36309125228
Vagy írj nekünk a cs@bladesport.eu email címre!

IDIAG M360 SPINAL MOUSE

Az IDIAG 360 spinal mouse vizsgálóeszköz a gerinc statikus és funkcionális vizsgálatára szolgáló biomechanikai mérőeszköz. A mérés non-invazív és sugárzásmentes, vagyis semmilyen egészségre ártalmas hatása, kockázata nincs a vizsgálatnak. A spinal mouse nemzetközileg elfogadott mérőeszköz a gerinc vizsgálatára, a tartás helyességéről és a gerinc mobilitásáról ad képet.

Részletek

A spinal mouse segítségével meg tudjuk vizsgálni a gerinc mobilitását és a gerinc szegmenseinek egymáshoz való viszonyát. Szemből és oldalról is vizsgálja a gerincet. Terhelés alatti vizsgálat is történik (Matthias teszt), ennek lényege, hogy a gerinc tartóelemeinek stabilitásáról ad képet.

A spinal mouse eszközzel történő vizsgálat eredményeként látjuk a gerinc funkcionális állapotát, a teljes gerincoszlop normális állapottól történő eltéréseit, és egyenként látjuk az egyes csigolyák közötti eltéréseket, elcsúszásokat.

Az eredmények ismeretében összeállítható a mérőeszközhöz tartozó szoftver segítségével az optimális gyakorlatokat, amelyek a hibák korrekcióját segítik és a gerincet védő, stabilizáló izomzat erősítéséhez maximálisan hozzájárulnak. A gyakorlatokat a konzultáció során megbeszéljük és írásban is megkapja a lelettel együtt páciens.Kinek és mikor ajánlott a Spinal Mouse vizsgálat?

Gerincfájdalom, derékfájás fennállásakor megelőzésre: tünetmentes esetben is hasznos lehet, mivel a gerincfájdalom sokszor már a régóta fennálló tartáshiba következményeként jelenik meg, az időben elvégezett vizsgálat segítségével ez megelőzhető különösen fontos a rendszeres sport megkezdése, vagy újrakezdése előtt, hiszen ilyenkor az addig rejtetten álló hibák manifesztálódhatnak és fájdalmat, tünetet okozhatnak kezelés meghatározására, diagnosztikára kezelés hatékonyságának, a változásoknak a nyomon követésére. Előnye, hogy korlátlan számban ismételhető.

Adatok
Cikkszám
IDIAG_M360_SPINAL_MOUSE
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!