MENU

Adatkezelési tájékoztató

A BLADESPORT.hu tájékoztat, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A BLADESPORT.hu weboldalt 18 éven aluliak nem használhatják.

A BLADESPORT.hu tulajdonosa a 36/2004. (IV.26.) ESzCsM rendelet figyelembevételével forgalmazza termékeit.

Az oldalon található termékek termékspecifikus előirással jelenleg nem szabályozott különleges táplálkozási célú élelmiszerek!

Nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportoloknak, nehézfizikai munkát végzőknek szánt élelmiszerek.
Ezen termékek fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin, ásványi anyag és egyéb biológiailag fontos anyag összetevői könnyen hasznosuló formában tartalmazzák a megnövekedett tápanyagszükséglet fedezéséhez szükséges anyagokat és összetételük, valamint a dokumentált vizsgálati eredmények, szakvélemények alapján hozzájárulnak a kitűzött cél eléréséhez.

A BLADESPORT.hu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzőijogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BLADESPORT.hu tulajdonosa jogosult. A BLADESPORT.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A BLADESPORT.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépeden tárold, vagy kinyomtasd.

A BLADESPORT.hu webáruházban megvásárolható termékek nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére. Gyógyszernek nem minősülő készítmények. Bármilyen fogyókúra, edzésprogram kezdése, táplálék-kiegészítő szedése előtt kérdi ki orvos, szakedző tanácsát. A termékek használata előtt figyelmesen olvasd el a dobozon lévő tájékoztatót, különös tekintettel a figyelmeztetésekre... ezek a védelmed szolgálják. A BLADESPORT.hu webáruházban megvásárolható termékeket saját felelősségedre használod. A termékek száraz, hűvös helyen tárolandóak és gyermekek elől elzárva tartandóak.

A BLADESPORT.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a BLADESPORT.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a BLADESPORT.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az előtted megjelenő weboldalak pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A BLADESPORT.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A BLADESPORT.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a BLADESPORT.hu kifejezetten kizárja. A BLADESPORT.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a BLADESPORT.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. A BLADESPORT.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

BLADESPORT_OFFICIAL

e-book e-book